Naše usluge

svadbene dekoracije loznica
svadbene dekoracije loznica

Svadbene dekoracije

Sigurni smo da će Vaše venčanje biti nezaboravno iskustvo, a mi u cvećari Jasmin Loznica smo tu da vam pomognemo da to postignete. Naša usluga svadbene dekoracije sale uključuje postavljanje dekoracije u prostoru gde će se održati vaše venčanje. To može uključivati stolnjake, centerpiecee, cveće, sveće, balone ili druge dekoracije prema Vašim željama. Cilj nam je da stvorimo lep i romantičan ambijent za vaše venčanje. Takođe nudimo i uslugu svadbene dekoracije automobila. To obuhvata dekoraciju automobila koji će se koristiti za prevoz vas i vaših gostiju. To može uključivati ukrašavanje automobila cvećem, balonima ili drugim dekorativnim elementima prema vašim željama. Ukoliko se odlučite za našu uslugu, rado ćemo vam pomoći da izaberete dekoracije koje će najbolje odgovarati Vašem stilu i temi venčanja. Kontaktirajte nas i zajedno ćemo stvoriti nezaboravnu atmosferu za Vaše venčanje.

bidermajeri loznicabidermajeri loznica

Bidermajeri

Sigurni smo da će vam se dopasti naši bidermajeri rađeni po Vašim željama u Cvećari Jasmin Loznica. Zablistajte tog dana.

Poklon boxovi i buketi

U Cvećari Jasmin u Loznici nudimo širok izbor poklon boxova i cvetnih aranžmana za sve prilike.

Izjava saučešća

Naš stručni tim će se potruditi da naše pogrebne dekoracije budu u skladu sa vašim željama koje će pomoći da vaša tuga bude malo lakša.

Zakažite konsultacije!

Adresa

Vlade Zečevića 7.
15300 Loznica

Phone

Tel: 015/881-700
+381 64 19 55 683

Mreže